welcome to fyfaa world dear blogger :)

Sunday, 3 March 2013

Staff Nurse Ruhafatul Afifah sooooooon ... haha

Assalamualaikum semua :)

pejam celik , pejam celik dah 3tahun rupa nya aku belajar kat Kolej Kejururawatan  Pusrawi .
yang sekarang nya dah di naiktaraf sebagai Pusrawi International College Of Medical Sciences .
pada 12 , 14 dan 15 March adalah final exam aku .
aku tataw lah soalan apa yang keluar sebab exam ni merangkumi dari sem1 sampai lah sem9 .
pecah otak nak study , dengan case study nya lagi yang tak pernah nak habis :(
May aku exam Lembaga Jururawat Malaysia untuk aku lulus dapat lesen Jururawat Terlatih :)
June ni pulak aku dah nak habis belajar , masa untuk aku berdikari pulak .
aku nak jaga family aku dengan apa yang aku belajar selama ni , segala ilmu yang aku ada hanya untuk mereka .
aku dah tanak menyusahkan Mama dan Papa lagi .
 aku kena cari kerja untuk aku balas balik jasa Mama dan Papa aku .
i love both of you much more than anything .

pada B yang sentiasa ada bersama Ayg sampai hujung nyawa :)
Ayg akan tunggu B !
Ayg ingat semua pesan B !
InsyaAllah jodoh milik kita .

aku harap ini semua memang ketentuan yang Allah berikan pada ku :)
Amin Ya Rabbal Alamin ...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete